Wie zijn wij

logo_le_pinatouDeze website is een initiatief van Vakantiehuis Le Pinatou. Om onze gasten een uitgebreid aanbod te kunnen bieden van al het moois en leuks dat de Auvergne te bieden heeft, zijn we op zoek gegaan naar de talloze activiteiten en evementen in de Auvergne. Te beginnen bij de Haute-Loire, omdat onze gîte zich daar bevindt, maar uiteindelijk willen we een overzicht hebben van alles wat er te zien en te doen is in de hele Auvergne.

De insteek van de site is dat u, als Nederlandstalige vakantieganger of tweede-huis-bezitter (of eerste-huis-bezitter, zoals wijzelf), tijdens uw vakantie niet eerst door talloze franstalige foldertjes hoeft te bladeren, maar dat u direct, door uw verblijfplaats in te voeren, kunt zien wat er in een straal van een aantal kilometers te doen is. Uw vakantievoorpret kan dus al in Nederland beginnen!

En wat is er leuker dan een goed voorbereide vakantie, met een verblijf in een riante, luxe gîte, voorzien van alle gemakken, maar tegelijkertijd met een authentieke uitstraling, in een oude, typische boerderij? Neem daarom eens een kijkje op www.lepinatou.com en boek direct uw vakantie. Zo kunt u nog meer genieten van uw vakantie!